Usurele, usurele....si de mancat si de facut...
Pieptul de pui, se spala, se usuca cu prosoape de hartie si se da prin masina de tocat.
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare,dar nu trebuie sa devina sfaramiciosi. Dupa fierbere se trec pe sub jet de apa rece si se curata cartofii de coaja. Se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga carnea tocata, oul, ceapa tocata rondele, condimente dupa gust si busuioc. Se amesteca compozitia.
Punem cateva linguri de pesmet pe o farfurie sau pe o hartie de copt. Luam o lingurita din compozitia de crochete, o trecem prin pesmet si cu mainile formam bastonase. Le prajim in ulei de palmier pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei. Noi am servit cu salata. Sa va fie de bine!!
1
folositi plantele aromatice preferate
2
serviti cu salate sau sosuri, dupa preferinte