Tocana de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2012 | 5493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe(copanele)pui
  • 4 aripi  pui
  • 3 cepe mari
  • 2 gogosari
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de pui:

Carnea se condimenteaza si se prajeste pe ambele parti.

Ceapa se caleste putin,se adauga gogosarii,se lasa sa se caleasca putin impreuna,se adauga pasta de tomate,carnea,sucul de rosii,se lasa sa fiarba pana scade sosul.

La final se adauga usturoiul pisat si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Lau 1

19.01.2012, 09:48

Bya Ralu 1

06.02.2012, 23:15

vreau si eu cand mai faci!o trec la favo

Lau 1

07.02.2012, 13:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de pui cu legume