Toba de casa

de dantes in Mezel de casa, 12 Dec 2018 | 6392 vizualizari

 

Reteta Romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 2 buc stomac de porc
  • Maruntaie de porc
  • urechi, limba, rinichi, inima
  • sorici de porc
  • Pulpa de porc
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de casa:

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.

Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor pune la fiert in apa rece, circa 30 de minute, adunandu-se din cand in cand spuma care se formeaza deasupra. Apoi se scot, se clatesc si se pun din nou la fiert pentru circa 60 minute.

Dupa fierbere, maruntaiele se scot din oala si se vor lasa sa se raceasca, apa in care au fiert nu se arunca.

Maruntaiele se vor taia in bucati mici, se vor amesteca cu mana si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Umplem apoi stomacul de porc fara a indesa compozitia il coasem la capete si il punem la fiert in apa in care au fiert maruntaiele 40 minute.

Dupa fierbere, toba se pune la presat intre doua blaturi de lemn cu o greutate deasupra 24 de ore, apoi se poate afuma usor, daca nu il afumati, se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa