Tiramisu reţetă originală, cu capsuni

de deea2686 in Dulciuri, 22 Iun 2015 | 3722 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am incercat sa fac reteta traditionala de tiramisu, dar cu fructe de sezon.A iesit super bun si cremos.

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 kg capsuni
  • zahar dupa gust
  • un strop de sare
  • cappucino gata facut(pt insiropat piscoturile)
  • 2 pungi piscoturi sampanie
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu capsuni:

Tiramisu reţetă originală

Bati mascarponele cu galbenusurile si zahar dupa gust(eu am pus 2 linguri).Dai la rece.Bati albusurile cu un strop de sare si cu zahar tot dupa gust pina devine spuma tare.Dai la rece.Bati frisca.Amesteci bine cele 3 compozitii invirtind usor.Cam 750 gr capsuni le mixezi in robot cu putin zahar si le faci piure.Pregatesti o tava sau un vas unde vrei sa montezi prajitura si procedezi astfel:insiropezi fiecare piscot in cappucino si i-l asezi unul linga altul in tava apoi peste stratul de piscoturi pui piure de capsuni,crema(daca vrei si capsuni taiate bucati mici),iar strat de piscoturi ,iar piure de capsuni si iar crema pina terminam toate ingredientele.Se orneaza cu restul de capsuni dupa imaginatia fiecaruia.Sa aveti spor la preparat daca imcercati reteta mea. :) ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]