Tiramisu reţetă originală sau nu, tot e vremea capsunilor, am zis sa incerc o reteta, caci pana acum, le serveam doar simplu sau cu zahar. O bunatate! Doar ca eu am gresit, ar fi trebuit sa las putin crema la frigider, deci prezentarea nu e cea dorita, dar gustul......va las sa va imaginati!
Tiramisu reţetă originală
Amestecati branza cu zaharul, apoi taiati pastaia de vanilie pe lung si cu ajutorul unui varf de cutit scoateti samburii din mijloc si adaugati la compozitia de branza. Puneti deoparte 6 capsuni, iar restul, deja spalate, le taiati in bucatele mici. Spargeti cu mana 2 biscuiti in bucatele foarte mici si puneti pe fundul fiecarui pahar. Adaugati un rand de capsuni, apoi un rand din compozitia de branza si repetati inca odata terminand cu branza si decorati cu o capsuna. De preferat sa lasati la frigider cca 1 ora inainte de a fi consumat.
1
E indicat (din propria experienta) sa puneti crema din branza amestecata cu zaharul la frigider ptr cca 30 min inainte de a unple paharul, asa veti avea o crema mai dura care nu se va amesteca cu restul de ingrediente si va arata mai frumos!