Tarta cu magiun

de adellyna in Dulciuri, 3 Sep 2014 | 3390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 150g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 250g unt
  • 2 oua
  • o cana de suc de citrice
  • faina cat cuprinde
  • 400g magiun
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu magiun:

  1. Se amesteca 400g de faina cu untul moale si se lasa 15 minute la rece
  2. Adaugam ouale batute, zaharul, sucul si praful de copt stins peste coca. Amestecam si mai adaugam faina pana devine o coca ferma
  3. Punem intr-o tava 3/4 din coca, punem magiunul
  4. din 1/4 coca facem fasiile pentru decor 
  5. O punem in cuptorul incins la 250 de grade si o lasam pana se rumeneste putin deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu mere si gem de mere