Tarta cu ciuperci, ardei si spanac

de oanapl in Mancaruri de legume, 5 Feb 2017 | 4003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 ardei grasi rosii
  • 250 g ciuperci
  • 300 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci, ardei si spanac:

Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii mici. Intr-un castron, amesteci ardeii cu spanacul (decongelat si scurs de apa) si ciupercile taiate cubulete, dupa care condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si rozmarin. Adaugi parmezanul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Separat mixezi ouale apoi le torni peste compozitia de ardei cu ciuperci si omogenizezi.

Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda, ridicand bine pe margini, pui compozitia si tai surplusul de aluat.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumeneste frumos. Scoti tava si presari cascavalul ras si o mai lasi 5 minute la cuptor pana se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci, ardei si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana la cuptor