Tarta cu ciuperci, ardei si spanac

de oanapl in Mancaruri de legume, 5 Feb 2017 | 3934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4 ardei grasi rosii
  • 250 g ciuperci
  • 300 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 50 g parmezan
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci, ardei si spanac:

Frigi ardeii rosii, ii cureti de coaja si ii tai fasii mici. Intr-un castron, amesteci ardeii cu spanacul (decongelat si scurs de apa) si ciupercile taiate cubulete, dupa care condimentezi, dupa gust, cu sare, piper si rozmarin. Adaugi parmezanul ras si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Separat mixezi ouale apoi le torni peste compozitia de ardei cu ciuperci si omogenizezi.

Intinzi foaia de aluat si apoi imbraci o forma rotunda, ridicand bine pe margini, pui compozitia si tai surplusul de aluat.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la 180 de grade C, pana cand se rumeneste frumos. Scoti tava si presari cascavalul ras si o mai lasi 5 minute la cuptor pana se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin, apoi o feliezi si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci, ardei si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bureti iuti pane