Am incercat sa ajung cat mai aproape de reteta din care m-am inspirat. Aproape mi-a reusit! :)
Ouale se separa de galbenusuri. Intr-un vas am mixat albusurile spuma cu sarea, apoi am adaugat zaharul pana ce acesta se dizolva. Se adauga si galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Acestea se omogenizeaza in continuare si la final am adaugat uleiul. Compozitia am impartit-o in doua, intr-una am pus cacaoa si am omogenizat. Ciresele le-am spalat si le-am scos samburii. Intr-o tava rotunda am tapetat cu hartie de copt si putin ulei, apoi am intercalat cele doua compozitii. Ciresele le-am dat prin faina si le-am asezat in compozitie, apoi am nivelat. Am introdus tava la cuptorul deja incalzit si am asteptat pana ce s-a copt (approx 25 min). Dupa ce aceasta s-a racit, am dezlipit hartia, am asezat-o pe platou, am ornat cu frisca si cu cirese.
Pofta buna!