by Laura Adamache
Mixam timp de cateva minute zaharul si zaharul vanilat cu ouale.
Adaugam apoi uleiul, un praf de sare, laptele si mixam in continuare.
Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt.
In doua boluri punem 8 linguri din compozitia alba(4 linguri intr-un bol, 4 in celalalt).
In primul bol punem nesquik, iar in cel de-al doilea punem cacaoa.
Tapetam o tava de chec cu ulei.
Turnam apoi compozitia alba.
Deasupra compozitiei albe, punem usor cu o lingura, compozitia de cacao, apoi nivelam usor cu o spatula.
Apoi, deasupra compozitiei de cacao, punem usor, cu o alta lingura, compozitia de nesquik si nivelam usor cu o spatula.
Dam tava la cuptorul preincalzit, timp de 35-40 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Lasam checul la racit, apoi il pudram cu zahar.
Se poate servi alaturi de un pahar de lapte, o ceasca de cafea, o ciocolata calda aromata cu putina scortisoara sau un cappuccino.
Pofta buna!