Taitei de casa

de Ancutsa in Paste, 10 Aug 2017 | 2786 vizualizari

 

Taitei de casa rasuciti. Se fac destul de repede (si se mananca si mai repede), dureaza mai mult doar ca sa se usuce. Imi plac mult pentru ca sunt mai gustosi si ii folosesc atat in supe, cat si in mancare, in loc de paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • aprox. 200 gr faina 
  • un varf de lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

 

Intr-un castron, se pune putina faina, se face un spatiu in mijloc, se sparge oul, se presara putina sare si se amesteca bine.

Se intinde coca intr-o foaie cat se poate se subtire pe masa presarata cu faina.  Se lasa foaia la odihnit o jumatate de ora.

Se taie cu un cutit de patiserie dupa plac. Eu i-am taiat fasii subtiri si lungi si apoi i-am rasucit cu degetele.

Se lasa la uscat cateva ore, eu i-am pregatit seara, asa ca i-am lasat peste noapte pe o tava cu faina sa se usuce bine.

 Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/taitei-de-casa-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza