M-am inspirat din reteta lui Andreea Caroline :) mi-au placut mult aceste paste !
- Punem pastele la fiert in apa cu sare.
- intre timp preparam sosul alla puttanesca: intr-o tigaie am pus ulei de malsine cu usturoi la incalzit si adaugam fileurile de anchova-lasam 2 minute sa se prajeasca la foc mic sia daugam apoi maslinele-lasma inca putin. Adaugam rosiile tocate marunt-eu am folosit din conserva ; pasta de rosii si la nvoie aduagam putina supa de pui sau apa fierbinte. Adaugam sare-nu multa deoarece anchovele sunt sarate. Nu uitam de rosiile uscate, tocate marunt-si lasma sa fiarba sosul pana devine omogen si bun la gust. la final adaugam busuiocul si oregano verde-daca e uscat il punem sa fiarba putin cu sosul.
-Servim cu parmezan ras deasupra.
1
Eu am mancat o data facute la fel, doar am adaugat sos bechamel-au fost delicioase pstele si asa.