Paste alla Puttanesca

de cristeena20 in Paste, 8 Apr 2016 | 4476 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta lui Andreea Caroline :) mi-au placut mult aceste paste !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit capunti)
  • ulei de malsine
  • 5-7 fileuri de anchova
  • masline negre (un pumn)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei de malsine
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 rosii medii bine coapte
  • sare, piper, busuioc verde, oregano
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste alla Puttanesca :

- Punem pastele la fiert in apa cu sare.

- intre timp preparam sosul alla puttanesca: intr-o tigaie am pus ulei de malsine cu usturoi la incalzit si adaugam fileurile de anchova-lasam 2 minute sa se prajeasca la foc mic sia daugam apoi maslinele-lasma inca putin. Adaugam rosiile tocate marunt-eu am folosit din conserva ; pasta de rosii si la nvoie aduagam putina supa de pui sau apa fierbinte. Adaugam sare-nu multa deoarece anchovele sunt sarate. Nu uitam de rosiile uscate, tocate marunt-si lasma sa fiarba sosul pana devine omogen si bun la gust. la final adaugam busuiocul si oregano verde-daca e uscat il punem sa fiarba putin cu sosul.

-Servim cu parmezan ras deasupra.

TIPS-URI

1

Eu am mancat o data facute la fel, doar am adaugat sos bechamel-au fost delicioase pstele si asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alla Puttanesca " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

cristeena20 1

08.04.2016, 23:29

- Andreea - 1

09.04.2016, 12:50

mihaelar63 1

09.04.2016, 14:43

De cand le-am descoperit acest sortiment de paste sunt preferatele mele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu pui si ciuperci