Salată caldă de ouă, rețeta rapidă, ingenioasă și delicioasă. Ideală pentru mic dejun, un prânz hrănitor sau o cină ușoară, gata în doar câteva minute.
Pentru Salata caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză, ouă, ceapă verde, mărar și chifle.
Cum se prepara Salata caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă:
Taie chiflele în jumătăți, stropește-le cu puțin ulei de măsline și condimentează-le cu puțină sare și oregano uscat.
Pune pâinea într-o tigaie încinsă și lasă la gătit până se rumenește frumos, apoi scoate-o pe o farfurie.
Toacă mărunt câteva codițe de ceapă verde și mărar.
Pune brânza într-un vas termorezistent și întinde-o în strat egal, apoi fă 3 locașuri și sparge câte un ou în fiecare.
Condimentează cu sare, piper și picură o lingură de ulei de măsline deasupra.
Pune vasul în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, până se gătesc ouăle.
Scoate vasul din cuptor și începe să amesteci ouăle cu brânza. Lasă puțin să se răcească, apoi servește salata pe pâine prăjită și garnisește cu ceapă verde și mărar.
La fel de gustoasa iese si Salata de oua cu avocado si porumb sau poti incerca si varianta de Salata de oua cu ton.
Îți recomandăm și rețeta de Sendvis cu salata de oua si somon.