O tocanita delicioasa si suculenta de iepure de casa, niste tagliattelle cu spanac (de la Veggie.ro), bio, un pahar bun de vin si iata un pranz sau de ce nu, o cina speciala.
Astfel ca incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le pe foc 2-3 minute pana se patrund. Adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.
Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. Turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.
Cand e aproape gata de servire, puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti tagliatellele usor al dente.
Cand sunt gata le scurgeti si puneti din tocanita de iepure calda. Seriviti-le calde