Daca sunteti fani paste sau spanac, astazi va prezentam o combinatie foarte simpla, dar foarte gustoasa.
Pentru aceste Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețetă simplă și delicioasă, ai nevoie de doar cateva ingrediente: paste, spanac, usturoi si parmezan.
Cum se prepara aceste Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă:
Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastreaza 100 ml din apa in care au fiert inainte de a le scurge.
Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul tocat marunt, timp de cateva secunde. Adauga spanacul si gateste-l 2-3 minute pana se inmoaie, apoi adauga apa de la paste si jumatate din parmezan si amesteca pana obtii un sos cremos.
Adauga pastele fierte in tigaie si amesteca bine. Asezoneaza cu sare, piper.
Presara restul de parmezan deasupra si serveste imediat.
Încearcă și rețeta de Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii, foarte gustoase sau varianta de Paste cu afumatură la cuptor.
Iti recomandăm și rețeta de Paste cu sos de rosii la cuptor.