Tagliatelle cu ciuperci

de diaconta in Paste, 7 Dec 2011 | 8293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste tagliatelle(în functie de câte portii faceti)
  • Ciuperci champignion(250 gr)
  • Rosii cherry
  • Ulei
  • 3 linguri smantana
  • Patrunjel verde,marar
  • Sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu putina sare cateva minute. Apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda.

Ciupercile se taie felii si se prajesc cu putin ulei.Se pune sare si piper.Le lasam pana cand se evapora toata apa lasata de acestea.Adaugam si rosiile cherry taiate sferturi,sau puteti sa le lasati intregi.

Punem verdeata peste ciuperci,apoi smantana.Adaugam si pastele tagliatelle,mai lasam un minut doua pe foc,apoi dam tigaia deoparte.

Eu le-am folosit ca si garnitura,dar sunt foarte bune si asa „singurele”.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MIUTA 1

09.12.2011, 23:09

Foarte bun

kamy 1

15.12.2011, 18:48

si astea-mi plac dar oare ce nu-mi place? aaaa fructele de mare,icrele negre,de manciuria ...si cam atat

diaconta 1

15.12.2011, 19:36

Kamy nici mie nu-mi place pestele si rubedeniile lui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci in sos alb