Supa vieneza

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Iun 2010 | 10299 vizualizari

 

O supa asemanatoare am mancat anul trecut in Viena la un mic restaurant la 150 m de biserica Sf. Stefan . Cum am gasit taitei asemanatori , cu dulce nostalgie va impartasesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita .
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 felii telina
  • 5 morcovi noi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura boabe piper colorat mozaic
  • 1 punga taitei cu ou ,, eiersplazle''
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vieneza:

  1. legumele se curata , se spala , se taie fideluta ,.
  2. carnea se spala , se taie cuBulete si se pune la fiert cu legume , sare , piper.
  3. taiteii se fierb separat in apa clocotita cu sare , se strecoara si se aduga la supa cand aceasta este gata .
  4. serviti cu patrunjel verde presarat .

TIPS-URI

1

pentru o preparare rapida am folosit oala sub presiune , in 30 minute supa era gata .

2

taiteii ,, eierspatzle '' sunt foarte gustosi , sunt asemanatori cu niste taitei de casa taiati mai grosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vieneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa frantuzeasca de ceapa