Supa de legume cu galuste de gris

de Valclaudia in Supe, 23 Feb 2014 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri de ulei
  • 3 oua
  • 12 linguri de gris
  • 1/4 lingurita praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • frunza de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste de gris:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se taie rondele si radacina de telina o taiem cubulete.

Sotam legumele in 4 linguri de ulei, apoi punem cca 3-4 l apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.

Spargem intr-un castronel 3 oua, punem un sfert de lingurita praf de copt, sare si piper dupa gust si incorporam in acest amestec 12 linguri de gris.

Formam cu lingura galuste dupa marimea dorita si le lasam sa plonjeze in supa fierbinte.

Le lasam la fiert cca 5-7 minute, la foc mic iar la final stingem focul, stropim galustele cu 1/4 cana apa rece, presaram frunza de telina tocata, lasam oala acoperita pentru cateva minute sa se intrpatrunda aromele apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu bulgur