Supa de legume

de mirela0911 in Supe, 4 Iul 2021 | 2601 vizualizari

 

Este o supa tare gustoasa si plina de vitamine, dar mai ales pe gustul alor mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui
  • 1 buc ceapa galbena
  • 1 buc mica de conopida
  • 3-4 cartofi potrivit de mari
  • 1 punga de legume congelate pt supa
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4 litri in care se va pregati supa si in care deja fierbe apa. 

Se curata ceapa si se taie marunt. Se adauga peste carne si se lasa sa fiarba impreuna, cu 1 lgt de sare. Intre timp se curata conopida, se rupe buchetele mici si se spala. Se lasa deoparte. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se spala si se lasa deoparte.

Cand este pe jumatate fiarta carnea, se adauga legumele congelate. Se lasa pana incepe sa dea din nou in clocot si se adauga conopida si cartofii. Cand incepe sa dea din nou in clocot, se lasa focul mic si se lasa sa fiarba domol. Se adauga sare dupa gust.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume