Este o supa tare gustoasa si plina de vitamine, dar mai ales pe gustul alor mei.
Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4 litri in care se va pregati supa si in care deja fierbe apa.
Se curata ceapa si se taie marunt. Se adauga peste carne si se lasa sa fiarba impreuna, cu 1 lgt de sare. Intre timp se curata conopida, se rupe buchetele mici si se spala. Se lasa deoparte. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se spala si se lasa deoparte.
Cand este pe jumatate fiarta carnea, se adauga legumele congelate. Se lasa pana incepe sa dea din nou in clocot si se adauga conopida si cartofii. Cand incepe sa dea din nou in clocot, se lasa focul mic si se lasa sa fiarba domol. Se adauga sare dupa gust.
Cand toate legumele si carnea sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul verde tocat.
Pofta buna!