Curatam si spalam ceapa si morcovii.
Punem apa in oala, adaugam 3-4 linguri de ulei de masline, amestecul de boabe de piper, apoi ceapa curatata de coaja si morcovii taiati rondele si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie morcovii.
Spargem ouale intr-un castron, adaugam un praf de sare, unui de praf de copt, batem cu furculita ouale si presaram in ploaie grisul masurat in prealabil.
La final adaugam semintele de chimen si pudra de turmeric, apoi cu lingura inmuiata in supa clocotita formam galustile de marimea dorita si le plonjam in supa clocotita.
Condimentam dupa gust supa cu sare si piper macinat.
Acoperim oala si lasam la fiert supa la foc mic cca 10-15 minute pana se umfla galustile.
Stropim apoi galustile cu 1/2 cana apa rece, oprim focul si presaram verdeata proaspat tocata.
E o supa foarte usoara si gustoasa, pofta buna!