Sunt atat de frumosi galbiorii . Ii iubesc de-a dreptul . Cred ca v-am mai spus . Imi auc o stare de relaxare amintindu-mi locurile pe unde am cules si eu aceste ciuperci . Mai precis in iesirile duminicale era un bradet la muntele Baisorii unde garantat gaseam ravnitele ciupercute . Bineinteles aceasta supa face parte din cele ce se pregatesc foarte rapid .
Curatati si spalati legumele si ciupercile .
Cartofi se taie cuburi . Slaninuta cubulete si ardeiul feliute . Morcovul se taie fasii .
Intr-o oala cu 3 l apa sarata + foaia de dafin puneti aceste legume la fiert .
Galbiorii prea mari se feliaza .
Cand cartofii si morcovul sunt patrunsi adugati galbiorii, ceapa , usturoiul si verdeturile tocate .
In maximum 10 minute sunt fierte si ciupercile .
Amestecati oul si mustarul cu smantana si diluati treptat cu zeama calda . Incorporati amestecul in supa amestecand .
Condimentati supa cu nucsoara si piper . Serviti cu mult patrunjel tocat .
1
Daca aveti posibilitatea alegeti galbiori cat mai tineri si fragezi . Se vor pregati mult mai rapid .