Se ia carnea se spala ,se pune in putina apa la oparit. Se ia o oala in care se pun legumele intregi,apoi carnea de pui, sare , se completeaza cu apa(cam 4 litri) si se pune la fiert.Cind carnea s-a fiert se scoate pe o farfurie ,impreuna cu legumele si se pregatesc galustele.
Galuste:
se bat spuma cele 2 oua,se adauga putina sare ,se adauga grisul in ploaie pina ce compozitia se face ca o smintina groasa .
CInd se pun galustele supa trebuie sa clocoteasca.Se ia cu virful lingurei din compozitie si se pun galustele in oala,apoi se stropes cu o ceasca de apa rece.Se pune capacul pe oala si se fier cam 10 minute , (la foc moderat)dupa care se intorc usor cu linura se stropesc cu inca o ceasca de apa rece se acopera si se lasa sa fiarba inca 10 minute.La sfirsit se adauga verdeata,delikat,piper.Din carne si legume se poate face un pilaf.