Cum vă spuneam, Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar acum testează și ajutoarele din CasaZmeilor! 😉
Vă aduc rețeta clasică, simplă și rețeta de gospodină modernă, ce se ajută cu aparate electrocasnice moderne. 😉
Oricum ar fi preparată supa, este plină de caroten! Cică o să vadă mult mai bine de acum în colooo! 😊))
Spor și poftă bună!
P.S. Mă pliez și eu pe dieta lui la fix! El cu ideile și ingredientele:D prepararea, eu cu poze și prezentare! ;) Business în familie! :))) M-am scos! :)))
P.S.1. Conversație pe wats-up: Eduard: Mamaaaa, nu îi mai fura rețetele lui Robert, mai bine pune-le în contul lui :D pe Bucătăraș! :)))
P.S.2 Robert mi-a trimis și pozele intermediare, de preparare! ;) Așa că facem echipă!
Varianta 1:
Morcovii se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, untul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Se asezonează de sare, piper, apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de chimen și parmesan/mozarella rasă. Spor și poftă bună!
Varianta 2:
Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!
Morcovii curățați și tăiați bucăți se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, piper, unt, apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată. Se servește fierbinte asezonată cu semințe de chimen și parmesan/mozarella rasă. Spor și poftă bună!
Spor și poftă bună!