Supa crema de dovleac si ardei

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 3721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată fin
  • 5 căţei de usturoi, tocaţi
  • 1 lingură coriandru
  • nucşoară
  • 400 ml supă din legume
  • 300 g dovleac, tocat în bucăţi mici
  • 1 ardei roşu, felii subţiri
  • 1 cartof mic, tocat în bucăţi mici
  • 1 lămâie
  • 250 ml băutură Joya natur
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac si ardei:

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. 

Se adauga si dovleacul, cartoful si ardeiul, se amesteca pana se inmoaie putin dovleacul, dupa care se adauga supa de legume. 

Se lasa la fiert, se adauga sare, piper si nucsoara. 

Supa si legumele se pun in blender, pana se obtine un amestec omogen.

Se stoarce lamaia, se adauga bautura Joya Natur si se presara coriandru pe deasupra.

Reteta advertorial Joya

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

03.04.2013, 22:53

Gabi)))))

Bucataras 1

04.04.2013, 14:30

))

diaconta 1

04.04.2013, 14:32

Ia ca a sterpelit poza si la asta ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de stevie