Supa crema de dovleac si ardei

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 3723 vizualizari

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

03.04.2013, 18:05

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2013, 18:05

Interesant

laura_n 1

03.04.2013, 18:07

imi plac la nebunie supele crema, iar dovlecelul e favorit

delia64 1

03.04.2013, 18:44

gaby_duceag 1

03.04.2013, 19:26

Bun venit bucataras, in cel mai vesel si activ site culinar! Locul unde guverneaza zimbetul si voia buna, iar criticile sint interzise!
Pentru a-ti fi aprobate retetele trebuie sa atasezi fotografii care sa-ti apartina.
Multumim!

Merisor 1

03.04.2013, 19:27

Tabita _ 1

03.04.2013, 19:42

Pozele se lasa asteptate

Bunica 1

03.04.2013, 22:53

Gabi)))))

Bucataras 1

04.04.2013, 14:30

))

diaconta 1

04.04.2013, 14:32

Ia ca a sterpelit poza si la asta ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (la cuptor)