Supă cremă de dovleac cu ghimbir

de elucubratiiculinare in Supe, 8 Mar 2014 | 4024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovleac
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 g ghimbir
  • 1 litru apă
  • 1/4 linguriță nucșoară
  • 100 ml lapte de cocos
  • semințe de dovleac prăjite
  • sare
  • piper
  • ceapă verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de dovleac cu ghimbir:

Într-o oală adăugăm dovleacul, morcovul și ceapa curățate și tăiate în bucăți potrivite. Adăugăm 1 litru de apă și ghimbirul ras. Punem la fiert pentru 15 minute în oala de presiune sau 30 minute într-o oală normală.

Când este gata, se pasează, se condimentează cu sare, piper și  nucșoară. Servim cu lapte de cocos deasupra.

Ornăm cu semințe de dovleac prăjite și frunze de ceapă verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de dovleac cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cremoasa de rosii si ardei copti