Supa crema de andive

de Bucataras Diana in Supe, 24 Mar 2018 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive
  • 2 fire de praz
  • 500 g smantana
  • 2-3 sfecle
  • 150 g migdale prajite sau coapte
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • supa de curcan sau apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de andive:

Punem sfecla la copt. Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Taiem prazul in bucati de circa 5 cm, curatam usturoiul si il tocam marunt. Dupa ce s-a copt si racorit sfecla, o taiem cuburi. Dupa ce scurgem andivele, le tocam cubulete.

Intr-o oala incapatoare incingem putin ulei punem prazul la calit pentru cateva minute, adaugam usturoiul si andivele, le calim 5 minute, apoi adaugam supa si lasam sa fiarba. Cand sunt legumele aproape fierte, adaugam si sfecla si mai lasam sa fiarba cateva minute, appi luam supa de pe foc și o blenduim. Adaugam smantana, potrivim gustul de sare, piper si nucsoara. Migdalele le maruntim la robot si le adaugam in supa. Mai dam supa intr-un clocot apoi lasam un pic sa se racoreasca si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de andive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

IuliIuliana 1

02.03.2019, 22:56

Foarte gustoasa

dicota 1

06.03.2019, 10:48

Sigur e la sectiunea care trebuie?
Dupa culoare, ar trebui sa se regaseasca la dulciuri...
Seamana cu iepurasul playboy + o ureche bonus

Bucataras Diana 1

06.03.2019, 12:13

Dicota, poate dupa culoare ar trebui sa fie la dulciuri, dar totusi este supa. Cat despre iepurasul playboy, nu stiu ce sa zic, fiecare cu imaginatia lui

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu taitei si dovlecei