Supă cremă de sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Supe, 12 Dec 2014 | 5226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 sfeclă roșie
  • 1 conservă roșii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de sfeclă roșie:

Curățam, spălam și tocăm legumele.
Se pun într-o oală și adăugăm apă cât să acopere legumele cu 5 cm.
Se pun la foc pentru 20 minute de când începe apa să clocotească.
Adaugăm puțin ulei și o conservă de roșii în suc propriu și mai fierbem 5 minute.
Cu ajutorul unui blender pasăm toate legumele.
Condimentăm cu sare și piper și servim cu crutoane.
La servire se poate adăuga și ceapă verde tocată mărunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi