Sufleu de conopida

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 14178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida, desfacuta in buchetele mici si spalata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 g cascaval, ras pe razatoarea mare
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • piper dupa gust (cascavalul e deja sarat, asa ca nu mai trebuie sare)
  • putin marar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Pune conopida intr-o forma de tarta, sau o tavita ce poate fi bagata in cuptor. 

Stropeste conopida cu ulei si presara cu piper. Pune putina apa si baga tava in cuptor pentru 30 minute la 170 C (sau pana ce conopida se inmoaie.

In acest timp bate bine cu mixerul oul, pana devine o spuma (se pot folosi 2 albusuri in loc de oul intreg).  Adauga laptele si nucsoara si mai bate putin. Amesteca cu o lingura cascavalul.

Toarna acest amestec peste conopida moale si lasa la cuptorul incins la 170 C cam 15 minute, sau pana ce formeaza o crusta aurie.

Sufleul de conopida se mananca presarat cu putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv 150