Sufleu de conopida

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 14221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida, desfacuta in buchetele mici si spalata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 200 g cascaval, ras pe razatoarea mare
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • piper dupa gust (cascavalul e deja sarat, asa ca nu mai trebuie sare)
  • putin marar pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Pune conopida intr-o forma de tarta, sau o tavita ce poate fi bagata in cuptor. 

Stropeste conopida cu ulei si presara cu piper. Pune putina apa si baga tava in cuptor pentru 30 minute la 170 C (sau pana ce conopida se inmoaie.

In acest timp bate bine cu mixerul oul, pana devine o spuma (se pot folosi 2 albusuri in loc de oul intreg).  Adauga laptele si nucsoara si mai bate putin. Amesteca cu o lingura cascavalul.

Toarna acest amestec peste conopida moale si lasa la cuptorul incins la 170 C cam 15 minute, sau pana ce formeaza o crusta aurie.

Sufleul de conopida se mananca presarat cu putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]