Stufat cu carne de vitel

de MotanLaOale in Vita, 2 Mai 2011 | 19115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept vitel
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de vitel:

Pieptul de vitel se taie in bucati potrivite si se spala.

Ceapa veche se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei cu ceapa tocata si carnea si se lasa 2-3 minute pana se albeste carnea.

Se adauga apa si un pic de sare si se lasa la fiert 30-40 minute.

Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie bucati de 3-4 centimetri si partea alba si partea verde.

Cand este fiarta carnea se scoate pe o faefurie si se scot oasele.

Se pune ceapa si usturoiul verde in cratita si se lasa cateva minute sa scada.

Se adauga si carnea in cratita si se lasa la fiert 15-20 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Se incinge cuptorul si se pune cratita si se lasa pana scade cat dorim.

Se potriveste de sare si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata si sa iasa uleiul deasupra si este gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu chiftele de vitel si parmezan