Pieptul de vitel se taie in bucati potrivite si se spala.
Ceapa veche se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pun 3-4 linguri ulei cu ceapa tocata si carnea si se lasa 2-3 minute pana se albeste carnea.
Se adauga apa si un pic de sare si se lasa la fiert 30-40 minute.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie bucati de 3-4 centimetri si partea alba si partea verde.
Cand este fiarta carnea se scoate pe o faefurie si se scot oasele.
Se pune ceapa si usturoiul verde in cratita si se lasa cateva minute sa scada.
Se adauga si carnea in cratita si se lasa la fiert 15-20 minute.
Se adauga rosiile taiate marunt se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.
Se incinge cuptorul si se pune cratita si se lasa pana scade cat dorim.
Se potriveste de sare si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata si sa iasa uleiul deasupra si este gata.
Pofta Buna!