Ceapa se toaca marunt, la fel ca usturoiul.
Ciupercile si carnatii se taie felii.
Rosii cherry se taie in jumatati sau, daca se foloseste una mare, in bucati nu foarte mici.
Spatzle se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se incalzeste untul si uleiul intr-o cratita cu fund dublu si pereti inalti. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc cateva minute.
Se adauga apoi carnatii, se prajesc pana devin usor aurii, se adauga ciupercile feliate si se gatesc pana incep sa elibereze lichid. Se adauga apoi vinul, se lasa sa se evapore cam jumatate, se adauga faina, se amesteca, apoi se adauga supa. Se lasa sa fiarba la foc mic, pana incepe sa se ingroase putin.
Se adauga spatzle, sare piper si smantana si se lasa sa fiarba cateva minute. La final, se adauga rosiile si se mai lasa 2 minute.
Se presara patrunjel tocata deasupra si se consuma imediat.
1
Le-am gasit la Lidl in timpul saptamanii germane