Fasole cu rasol afumat

de Dya Daniela Andrei in Porc, 18 Iul 2014 | 6630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole
  • un rasol (de porc) afumat
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • 2 morcovi
  • 2 cepe uscate
  • o rosie mare
  • sare dupa gust
  • marar proaspat
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu rasol afumat:

Fierbem fasolea pentru 30 de minute, alegand din MENU functia BOIL.

O scurgem de apa in care a fiert si o clatim cu apa calda.

Tocam legumele si le calim 10-15 minute, folosind functia FRY.

Cand devin translucide adaugam rasolul (bine spalat si curatat, taiat in bucati) fasolea si apa, cat sa cuprinda tot. 

De aceasta data am folosit programul BAKE pentru 55 de minute la 150 de grade.

In ultimele 10 minute, am sarat dupa gust si am adaugat sucul de rosii, iar dupa finalizarea programului, am presarat mararul tocat marunt.

Am servit-o cu castraveti murati. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu rasol afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat