Spaghete Carbonara la Multicooker

de AdyNA_RadU in Spaghete, 21 Iul 2014 | 7678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 catel usturoi, pisat
  • 200 gr spaghete
  • 100 bacon tocat
  • 180 ml smantana
  • 540 ml apa
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Carbonara la Multicooker:

Am pus ceapa, usturoiul si cu o lingura de ulei de masline la prajit.  cu ajutorul functiei FRY.Am lasat capacul deschis pentru a amesteca si a vedea cand este gata pentru a nu avea surpriza sa se arda ceapa (cum am mai patit :)  ).Dupa 5 minute ceara era prajita. Am dat stop. Am pus pus apa, spaghetele, smantana ,baconul , sare si piper si am selectat STEW pentru 40 de minute

TIPS-URI

1

Eu prima data am respectat programul din cartea cu care vine insotit multicookerul insa uneori este prea putin, uneori prea mult.De exemplu la aceasta reteta scria sa prajesc ceapa 10 minute. Ar fi fost scrum in 10 minute. (Asa cum am patit prima data cand am folosit multicooker-ul si am crezut ca trebuie sa le las exact cat scrie acolo : D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Carbonara la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara