Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 11842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 100g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lingurita zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 castravecior murat
  • sare
  • chilli(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida):

fierbi oul tare, mixezi galbenusul fiert cu cel crud si mustarul.

torni cate putin ulei si mixezi pana il incorporezi pe tot.

la sfarsit adaugi zeama de lamaie, zaharul, castraveciorul ras fin (eu l-am taiat cubulete),sare ,piper si chilli dupa gust.

sevesti cu conopida pane sau...cu ce vrei tu!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 12:14

elena1988 1

08.02.2011, 13:20

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:02

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos tartar