Snitele de porc

de Lau in Porc, 6 Feb 2013 | 3112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • piper
  • sare
  • boia de ardei iute
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Carnea o spalam si o stergem cu un prosop de bucatarie.

O taiem felii  subtiri de cca 1/2 cm.dupa care le batem cu ciocanul de batut carne.

Amestecam condimentele dupa care condimentam carnea care am stropit-o cu un pic de zeama de lamaie,acoperim carnea si dam la rece 30 min.

Batem ouale cu un praf de sare si piper daca dorim,

Punem faina intr-o farfurie,in alta punem pesmetul,

Trecem bucatile de carne prin faina,ou si pesmet si le prajim in uleiul incalzit,

Le scoatem pe un servetel absorbant si acoperim vasul pana terminam snitele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

06.02.2013, 20:21

Sunt preferatele prietenului meu!

Lau 1

06.02.2013, 20:35

ruxi am uitat sa scriu,mersi pentru atentionare

Lau 1

06.02.2013, 20:35

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele pufoase cu usturoi