Slanina afumata

de gaby_gabytza in Mezel de casa, 5 Ian 2019 | 6716 vizualizari

 

reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
  • condimente pentru porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Bucatile de slanina le saram bine pe ambele parti, nu conteaza daca am pus mai multa sare pentru ca ea isi ia cat ii trebuie. Lasam slanina asa pana a 2 a zi intr-o camera racoroasa.

Dupa ce a stat 2 zile, legam fiecare bucata de slanina cu sarma si le dam la afumat.

Cat timp sta slanina la afumat, pregatim intr-un bol condimentele din boiaua de ardei iute si dulce, piperul si condimentele.

Dupa ce s-a afumat slanina, cat inca este fierbinte, o condimentam la fel cum am procedat cu sarea.

Le asezam intr-un lighean si le lasam sa se raceasca pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia fiarta in moare