Sarmale din carne de pui in foi de dragavei

de katty in Pui, 25 Apr 2020 | 2749 vizualizari

COMENTARII (18)

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:23

Arată excelent! Dar te rog să ne spui ce înseamnă ”dragavei” și ”sfandoc”... Sunt niște regionalisme pe care nu le cunosc și sunt curioasă...

oanapl 1

25.04.2020, 20:24

Ce bine arată! Nici eu nu am auzit de dragavei.

Constelatialeu 1

25.04.2020, 20:26

Dragavei nu e acelasi lucru cu stevia sau ma insel ?

katty 1

25.04.2020, 20:27

Rodica dragaveiul este acelasi lucru cu stevia, poate o stii sub numele asta, iar sfandocul este ceva asemanator cu cimbru ca miros si se foloseste la noi in Oltenia la caltabosi, sarmale.

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:35

Mulțumesc, Katty! Sună frumos cuvântul ”dragavei”...!

MotanLaOale 1

25.04.2020, 20:47

Tabita _ 1

25.04.2020, 21:16

N-am mai mancat. Dar par gustoase.

Gherca Daniela 1

25.04.2020, 23:24

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:48

Foarte bune !!! Foarte light !!!

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:56

Ai mai folosit sfandoc si nu m-am lasat pana nu i-am dat de capat [ data trecuta }. Este unul si acelasi lucru cu schinduful

deyutzky 1

26.04.2020, 07:01

Ce bine arata!

vasimur 1

26.04.2020, 09:04

mirela0911 1

26.04.2020, 12:09

Eu cu dragaveiul/leurda inca nu am facut cunostinta, asa ca incerc la tine!

laura_n 1

26.04.2020, 12:27

Dar ce pofta imi faci

Ksenya 1

27.04.2020, 10:12

Interesante ingrediente!

Rocsi 1

27.04.2020, 18:52

dantes 1

06.05.2020, 08:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de tei