Saleuri cu telemea si chimen

de Merisor in Dulciuri, 23 Dec 2012 | 6536 vizualizari

 

Nu am facut fursecuri, dar am facut niste saleuri care vor merge la fix cu bere.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu branza
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu telemea si chimen:

Aluatul de foietaj cu branza l-am prezentat aici:

http://www.bucataras.ro/retete/foietaj-de-casa-cu-telemea-in-aluat-39338.html 

Ce pot sa spun in plus ca am pus multa branza sarata data pe razatoare.

Dupa ce a stat la rece suficient aluatul, am intins foi de 1 cm grosime, le-am uns cu ou batut cu putina sare si am presarat chimen deasupra.

Am taiat fasii cam de 2/8 cm, le-am asezat in tava unsa si am copt 30 de minute la 180 grade.

Au iesit foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu telemea si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu multa branza si cascaval