Aperitiv saleuri cu branza de vaci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 4624 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 100 g branza de vaci;
  • 1 ou;
  • 100 g cascaval afumat;
  • 80 g unt;
  • 1 lingurita sare;
  • 4 g drojdie uscata.
  • 1 galbenus+ 1 lingura de lapte - pentru uns.
  • Suplimentar: susan, mac.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saleuri cu branza de vaci:

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin.

Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m.

Se intinde pe o planseta tapetata cu faina, se unge cu galbenus de ou, se presara susan/mac si se lasa la crescut putin, apoi se taie fasii.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade C, 15-20 min sau pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen