Salata romaneasca de primavara

de Ancutsa in Salate, 19 Feb 2017 | 3014 vizualizari

 

Daca va ramane pui prajit de la o alta masa, puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv legume si verdeturi in limita spatiului :)
"Dragostea e o salata"...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua fierte
  • cateva fire de usturoi verde
  • pui prajit taiat fasii
  • 1 morcov
  • 1 salata verde
  • 1 praz
  • masline
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata romaneasca de primavara:

 

Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel.

 Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place.

 Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betisoare, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc, legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.

 Pofta buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata romaneasca de primavara" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf - reteta clasica