Imi place cum se imbina pestele cu fructe si legume. Iata o noua incercare.
Somonul file l-am pus la cuptor cu putin suc de lamaie, busuioc si un praf de sare. Intre timp am desfacut brocolli in buchetele si l-am pus pentru cinci minute intr-un vas cu apa clocotita, dupa ce am oprit focul, ramanand astfel crocant. Ardeiul l-am taiat fideluta, iar ananasul l-am taiat in bucati dupa ce i-am indepartat miezul. Intr-un castron am amestecat sucul de portocale cu cel de lime, uleiul de masline, boiaua, busuiocul si sarea.
Cand somonul e gata se lasa la racit si se taie in bucatele. Buchetelele de brocolli se scurg bine si se lasa la racit si ele. Se pun toate in castronul cu sos: somonul, ardeiul, ananasul, brocolli si se amesteca usor. Se servesc pe un pat de salata.
E superfresh!