Este lucru stiut ca imi place orezul (si asta nu de foarte multa vreme), asa ca il pregatesc de cate ori am ocazia. De data aceasta am incercat o salata cu un gust minunat de curry. Trebuie sa ma credeti ca a fost foarte buna :).
Spalam orezul in 3-4 ape iar apoi il punem la fiert in apa cu sare avand grija sa nu se lipeasca. Dupa ce a fiert (dar fara ca bobul sa infloreasca) il scurgem de apa.
Ardeiul il spalam si il taiem cubulete. Taiem si sunca bucatele si le punem intr-un castron incapator impreuna cu rezul fiert. Scurgem mazarea si porumbul si le punem peste orez si ardei.
Pregatim maioneza dupa reteta preferata si o amestecam cu smantana si crema de branza. Adaugam praful de curry si amestecam pana se omogenizeaza.
Punem sosul peste celelalte ingrediente si amestecam bine. Condimentam cu sare si piper si lasam 30 de minute la frigider apoi putem servi.