"Dragostea e o salata"
Se fierb ouale si cartofii si se lasa la racit.
Se taie in cubulete mari cartofii si ouale, iar cepele se taie marunt. prefer ceapa rosie cand fac salata orientala, mi se pare ca o face mai gustoasa. Se curata maslinele de samburi. De asemenea, mie imi place sa adaug si ardei gras rosu, ii da o dulceata si o aroma placuta.
Apoi se condimenteaza dupa gust. Eu adaug, de obicei: 1 lingura cu otet, 6 linguri cu apa si 4 cu ulei, insa fiecare o asezoneaza in functie de preferinte. Puteti inlocui otetul cu otet de mere sau cu suc de lamaie.
Este o mancare de primavara, usoara si sanatoasa, dar si plina de culoare.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-orientala-2.html