Salata marocana cu calamar

de jolygina in Salate, 18 Noi 2014 | 4853 vizualizari

 

am facut aceasta reteta când am vazut-o pe sait la Jamila mi-a placut foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300g orez
  • 500g calamar
  • 200g rosii chery
  • 200g porumb dulce
  • 200g mazare congelata
  • 3 ardei capia copti
  • 5-6 linguri ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata marocana cu calamar:

Incepem prin a fierbe orezul cu putina sare ,pana cand  este gata orezul ne ocupam de calamar il taiem cubulete mici si in prajim putin cu 2 linguri de ulei de masline apoi il scoatem pe servetel si il lasam sa se raceasca .

Cand orezul este fiert in soatem din apa si il lasam  sa se raceasca apoi punem intr-un castron mare restul de ingrediente, adica mazarea ,porumbul patrunjelul tocat marunt ,rosiile cherry taiate in patru  ,ardeiul copt tocat si el iar la sfarsit adaugam orezul si calamarul racit apoi adaugam restul de ulei sare si piper iar la sfarsit zeama de lamaie dupa gustul fiecarei persoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata marocana cu calamar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia