Salata de vinete

de RuxyRux in Salate, 19 Noi 2010 | 2939 vizualizari

 

O stim cu toti...e delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete mari
  • o ceapa
  • o canita de ulei  
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Coacem vinetele pe foc iute, eu de obicei fac asta pe flacara aragazului( face mizerie, dar merita).

Le curatam sub jet de apa, asta va da albeata vinetelor si ne va ajuta sa nu ne frigem degetelele si mai avem un avantaj...scoatem si amareala aceea specifica lor. Deci iata numai beneficii.

 Le tocam pe tocator, mie imi place mai mult asa decat la mixer dar aleg varianta din urma in cazul in care le doresc mai cremoase. Le amestecam usor cu ulei turnam cate putin pana credem  ca trebuie sa spunem stop.

Le servim cu ceapa tocata marunt marunt...eu de regula o pun de la inceput si nu atunci cand servesc vinetele. Si desigur le potrivim de sare dupa gustul personal.

Si pofta bunicica va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

divainbucatarie 1

20.11.2010, 12:04

eu tocmai am facut, dar gust si de la tine!

RuxyRux 1

20.11.2010, 12:08

Eu am gustat deja din splendoarea ta de salatica

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:27

tare gustoasa..............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de andive cu branza albastra