Este o salata usoara si este simplu de facut si plina de vitamine.Poate fi mancata ca atare sau langa o fripturica.
Mai intai facem crutoanele:se ia catelul de usturoi si frecam cele 2 felii de paine, indepartam coaja silse taiem apoi in cubulete si se stropesc cu ulei de masline si le punem intr-o tigaie incinsa dar care e goala. Ne uitam din cand in cand la ele pana devin crocante.
Se ia rucola se spala si se pune intr-o sita pentru a se scurge apa. Se taie avocado si se poate pune putina zeama de lamaie, se adauga rucola, se taie feliute rosiile si ceapa apoi patrunjelul. Se asezoneaza cu ulei de masline si piper si amestecam.
Adaugam crutoanele si amestecam din nou.Punem pe deasupra cateva feliute de branza sarata de vaca si punem putin ulei de masline peste tot din nou.
1
se pot adauga si masline negre fara samburi
2
se poate pune si ou fiert tare