Salata de icre

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2011 | 5964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita plina de icre de crap conservate cu sare,
  • miezul de la o felie de paine, muiat in lapte,
  • 200 ml ulei,
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • felii de castravete si de ardei rosu pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Miezul de paine se stoarce foarte bine de lapte si si amesteca pana la omogenizare cu icrele.

Apoi se procedeaza ca la maioneza, turnandu-se cate putin ulei pana cand devine consistenta, apoi cate putina lamaie, si iar ulei. Dupa ce se consuma jumatate din cantitatea de ulei se poate pune mai mult odata pana cand se termina.

Se serveste pe felii de paine pe care se pun cateva bucati de castravete proaspat taiat in lungime, si decorate cu ardei gras rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv