Saratele cu nuca si branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2014 | 6879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. margarina
  • 250 gr. branza telemea
  • 200 gr. nuca macinata
  • 400 gr. faina tip 650
  • 1 ou de casa pentru uns
  • cascaval ras si seminte de susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu nuca si branza:

Margarina si telemeaua se trec pe razatoarea fina.

Nuca se macina si se adauga peste margarina si branza.

Adaugam faina, amestecam si obtinem un aluat gras pe care-l tinem o ora la rece.

Intindem apoi aluatul pe masa infainata, decupam saratelele dupa formele dorite.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava captusita cu hartie de xcopt saratelele, le ungem cu ou batut , apoi presaram cascaval ras si seminte de susan. Dac a mai este nevoie presaram si un praf de sasre, apoi coacem saratelele pana devin aurii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu nuca si branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de oaie si untura - Reteta gustoasa de casa