Reteta am vazut-o la Cristeena...si am fost curioasa sa o fac,este super super buna!
Cartofii se pun la fiert in coaja cu sare.Se scot pe o farfurie se lasa putin sa se raceasca si se curata de coaja.
Ii taiem rondele si ii punem intr-un castron.
Ouale se pun pun si ele la fiert cu un praf de sare,se lasa circa 5-6 minute.Se scot,se curata de coaja si se taie cubulete mici,se pun peste cartofi.
Castravetele il curatam de coaja si il taiem feliute subtiri,ceapa o taiem marunt,iar salata fasii.
Se pun in alt castron ,se pune putin ulei,zeama de lamaie,sare si piper,se amesteca bine dupa care se pun peste cartofi.
Adaugam si maioneza,potrivim dupa gust de sare si piper,amestecam bine si dam la frigider 20 minute.
1
Se poate servi si calda cat si rece.
2
Eu am servit la micul dejun