Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci

de irena in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2012 | 6060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 100 ml apa minerala,
  • 100 ml ulei,
  • 1/2 plic drojdie uscata,
  • 300-350 gr faina,
  • 1 praf sare.
  • Umplutura :
  • 200 gr cascaval ras,
  • 200 gr sunca presata,
  • 200 gr ciuperci,
  • 4 linguri branza Philadelphia,
  • 4 fire ceapa verde.
  • Se impart ingredintele in 4 parti ,cate o parte ptr fiecare foaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci:

Ingredientele ptr aluat se amesteca si se da aluatul la rece ptr 1 ora.Daca mai e nevoie se mai adauga faina ,pana aluatul devine destul de consistent, astfel incat sa poti intinde foi.

Aluatul se imparte in 4 parti si se intinde cate o foaie pe care se adauga o parte din umplutura, apoi se ruleaza si se coc timp de 30 - 35 min,in cuptorul preincalzit la 200 C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri Praga