Chiftelute de dovlecei cu branza

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 3712 vizualizari

 

foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mai mici
  • 1 ou
  • 100 g branza
  • marar
  • cateva linguri de pesmet
  • cateva linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza:

Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoare si se da un praf de sare.Se lasa sa se adune zeama si se scurg.Apoi se amesteca cu branza rasa si oul batut, putina faina si marar tocat.

Se formeaza chiftelute care se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Julie 1

20.07.2010, 16:42

Si mie imi plac mult!

auroravoicu 1

21.07.2010, 17:46

Vreau si eu !

mihaelar63 1

16.08.2010, 16:17

dovlecei am , ma apuc de treaba 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci